Mihaela Tatu – un maestru al reinventarii

Mihaela Tatu – un maestru al reinventarii

Sunt sigura ca sunt extrem de putini cei care atunci cand spun Mihaela Tatu sa nu se gandeasca in mod automat la cunoscutele show-uri de televiziune ce au propulsat-o pe indragita prezentatoare in postura de vedeta. Si as putea spune, fara sa ma insel, ca acele show-uri au scris cu majuscule cateva capitole din istoria televiziunii romanesti si, in aceasi timp, au marcat vieti. Insa, dincolo de imaginea de pe ecran, Mihaela si-a ars fiecare etapa de viata asumandu-si propriul destin. Fiindca, nu-i asa, cum ar putea fi un om sursa de inspiratie pentru alti oameni fara a fi, in mod autentic, pe drumul sau?!

Provocarile, momentele de rascruce nu au lipsit dintr-o viata ce ar putea bate filmul. Iar evolutia sa nu a fost lipsita nici de provocari, nici de momente de rascruce dramatice. Le-a intampinat pe toate cu incredere, curaj si, mai ales, cu autenticitate, convinsa fiind ca nu exista varsta pentru un nou inceput.

A avut parte de cate un nou inceput la 30, la 40, la aproape 50 de ani. Insa, si-a ascultat mereu inima, chemarea si a ales de fiecare data sa mearga mai departe, spre urmatorul nivel ce ii va aduce satisfactii.

Care va fi pasul urmator, urmatoarea “nebunie”, cum ea insasi exprima?! Care e visul pentru care se trezeste in zori cu acel suras inconfundabil desenat pe chip? Care sunt lectiile care au invatat-o sa se autodepaseasca, sa se reformuleze si sa se reinventeze iar si iar? De unde vine forta sa si bogatia de frumusete si feminitate pe care le daruieste spre lume?

Mihaela Tatu vine pe 7 martie la “Serile 40pluswoman” pentru a ne impartasi viziunea sa despre prezent si viitor, provocari si implinire.

 

Gina Butiuc

sursa foto: galeria personala a Mihaelei Tatu

 

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Comments

  1. Thanks for your kind words Gina Butiuc. Allan

Lasa un comentariu:

*