CROWDED e despre mine

CROWDED e despre mine

Trebuie sa va spun ca mi-ati lipsit in ultima vreme. Si trebuie sa va multumesc ca nu ati “dezertat” desi nu am mai scris si v-am cam neglijat.

Sunt obosita. Si putin stresata – ei, bine!, recunosc, mai mult stresata 🙂 – si de aceea am cam lipsit de aici. Fiindca pregatesc  noile colectii toamna – iarna 2015-2016 si am stat in atelier zile si nopti in sir. Si am vorbit cu sute de oameni pentru a pune pe fagasul bun evenimentul. Iar acum cred ca e pe fagasul cel bun.

Si am emotii. Uriase. E colectia mea cu numarul 25 – si am emotii uriase. Fiindca CROWDED  – asa am denumit-o – e despre mine. Despre cum sunt si cum simt.

Asa sunt eu. Mereu am emotii cand e vorba de ceva pentru care am lucrat si am visat. Probabil asa sunteti si voi. Dar probabil ca din emotiile acestea intense se nasc lucrurile la care peste ani privim cu incantare.

Azi nu va voi vorbi prea mult despre ceea ce am creat. Voi vorbi mai mult dupa lansare. Insa azi vreau sa va chem alaturi de mine.

Evenimentul va avea loc pe 26 noiembrie de la ora 20.00, in Cluj-Napoca, in showroom-ul Toyota. Daca sunteti din Cluj sau aveti drum in Cluj, va astept cu drag. Ma puteti suna daca doriti o invitatie sau puteti cumpara bilet aici.

Colectia aceasta are o pagina dedicata unde gasiti povestea mea, povestea CROWDED  si o multime de alte detalii, inclusiv cele prin care ma puteti contacta.

Va astept cu drag!

 

Gina Butiuc

sursa foto: aici

 

 

*Toate articolele publicate pe 40pluswoman.ro sunt proprietatea autorului. Nici un articol nu poate fi copiat, integral sau partial, fara acordul scris al acestuia,  mentionarea sursei si respectarea conditiilor impuse de acesta .

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Lasa un comentariu:

*