Femeia moderna – intre “Feminitate si Feminism”

Femeia moderna – intre “Feminitate si Feminism”

Gina Butiuc, designer vestimentar, consultant de imagine, in parteneriat cu Cerasela Libeg, psiholog clinician si psihoterapeut, autoare de carti si realizatoare TV, organizeaza miercuri, 6 martie 2019, incepand cu ora 18.00, evenimentul “Feminitate si Feminism” – atelier de atitudine si stil, eveniment ce se va desfasura la Bastionul Croitorilor, Cluj-Napoca, str. Baba Novac nr. 2.

Conceptul evenimentului este construit in jurul ideii de armonizare a principiilor promovate de miscarea feminista cu ceea ce feminitatea inca reprezinta, aducand in discutie, intr-un cadru relaxat, o tematica sensibila si, in acelasi timp, necesara. In contextul promovarii intense a femeii “puternice si independente”, feminitatea a devenit o chestiune de imagine sau una de atitudine? Exista un stil al femeii moderne? Mai este feminismul in tendinte? Sau, poate, ar trebui reformulat din nevoia de reafirmare a feminitatii pierdute sub costumul business si atitudinea competitiva? A devenit oare sablonul de femeie puternica un fel de pat al lui Procust si multe femei incearca sa se potriveasca in acest sablon in detrimentul calitatilor ce le definesc ca femei? E perceput a fi desuet acel tip de vulnerabilitate ce este asociata cu feminitatea si care, de fapt, a dat forta femeilor din intreaga lume si in toate epocile, ascuns fiind sub masca femeii moderne?

Si, pana la urma, a ucis feminismul feminitatea?

Evenimentul este cu si despre femei insa sunt asteptati sa participe si barbatii.

Evenimentul este sustinut de ALIRA, ce aduce rafinamentul si distinctia cu care s-a impus in peisajul vinurilor romanesti.

Parteneri media: 40pluswoman.ro, welcome2cluj.ro, clujtoday.ro, cluj-am.ro.

Invitat special:  Dan Pantis, cantautor clujean.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici.

Biletele la eveniment sunt disponibile aici.

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Comments

  1. Mi-ar fi placut…daca eram in Cluj as fi participat cu siguranta..sper sa aveti parte de o prezenta numeroasa

Lasa un comentariu:

*