La multi ani cu mult sens!

La multi ani cu mult sens!

A fost urarea pe care mi-a facut-o ieri un prieten recent.

Ieri am implinit 44 de ani. Nu sunt nici putini, nici multi – sunt atatia cat corpul acesta a dus prin aceasta lume. Sute de oameni au indreptat spre mine gandul si atentia lor reusind astfel sa-mi dea sentimentul ca “exist”. Asta, ca sa va spun ca maestrul meu spune ca de ziua ta nu existi “inca”. De aceea la ziua de nastere nu ar trebui sa luam decizii importante si nici sa initiem actiuni de la care avem mari asteptari. In ziua asta esti intre lumi, spune el, si ar fi potrivita pentru a medita si pentru a te simti bine.

Ieri nici nu am meditat prea mult – nici nu am prea petrecut. M-am gandit mult la lucruri esentiale – dar nu am meditat. Daca meditatia iti aduce armonie si echilibru, as putea spune ca ganditul iti aduce contrariul.

Dar m-am gandit la sensul care a fost in cei 44 de ani de pana acum si ce sens – cat de mult sens – as vrea sa le dau celor ce vin. Sau cat as putea.

Si revin la ideea ca uneori un om pe care abea il cunosti, prin cateva vorbe iti aduce cu maxima claritate in fata ochilor mintii esenta a o mie de ganduri ce s-au zbatut prin tine ca fluturii in jurul unei lumini in noapte.

Primiti cu sufletul deschis zilele ce vin. Pentru a trai cat mai multi ani cu cat mai mult sens!

 

Gina Butiuc

sursa foto: aici

 

 

*Toate articolele publicate pe 40pluswoman.ro sunt proprietatea autorului. Nici un articol nu poate fi copiat, integral sau partial, fara acordul scris al acestuia,  mentionarea sursei si respectarea conditiilor impuse de acesta .

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Comments

  1. Mulți înainte, măcar încă pe-atâția! Viața merită trăită, chiar dacă pare grea uneori: e doar un test pentru supraviețuitori și aptitudinile lor, pentru modul în care îți folosești darurile date de către Dumnezeu… 🙂

  2. Multi inainte! E o varsta frumoasa:)

Lasa un comentariu:

*