Primii zece. Zece mii.

Primii zece. Zece mii.

Cam la doua luni dupa ce am lansat 40pluswoman.ro, stateam de vorba cu un prieten despre noul meu proiect. Trebuie sa va spun ca era extrem de neincrezator. Experienta lui de om de publicitate ii spunea ca e un drum fara viitor prea luminos. Luam impreuna pranzul si, asteptand sa fim serviti, a pus Mac-ul pe masa si a deschis blogul. Nu prea intelegea de ce voiam eu un blog pentru femeile trecute de 40 de ani. Desigur, mi-a sugerat sa modific diverse lucruri – de la logo si cromatica pana la modul de afisare si temele abordate. Idei duse pana pe la jumatate.

Am inceput sa mancam. Amicul meu imi recomandase coastele de porc care “aici sunt bestiale – dar nu stiu daca tu mananci asa ceva…”.

Am mancat coaste cot la cot cu el. Intre timp i-am vorbit despre feeling-ul din spatele 40pluswoman si planurile mele pentru el.

Si nu prea imi mai dadea sfaturi. Mi-a recomandat in schimb si desertul. Am mers pe mana lui si in alegerea asta. Iar in timp ce savuram cel mai fantastic creme-brulle pe care l-am incercat vreodata, ii aratam ce reach au postarile de pe blog; modul in care voi interactionati aici. Ei bine, cunosc doi barbati care vorbesc fiecare cat pentru toate femeile de pe Terra. Amicul acesta e unul dintre ei. Imaginati-va momentul in care il aduci la tacere pe un astfel de om. Dupa o lunga pauza, a lansat o comparatie cu paginile unor companii de a caror identitate se ocupa. Nu exista comparatie. Si aveam doar 2 luni si doar cateva articole. Si l-am auzit exclamand: “Gina, sa nu schimbi nimic! E fantastic! Femeile astea chiar sunt aici si nu sunt pasive. Sa nu schimbi nimic!”.

In intervalul asta, chelnerita m-a intrebat daca mai servesc ce mai ramasese din creme-brulle. Am ridicat privirea spre ea in timp ce am intins palma deasupra farfuriei spunand: “Mananc tot, sa nu-l luati. E prea bun sa-l las aici.”

Am ras. Amicul meu radea si el. A izbucnit: “Asta e femeia 40 plus! I se rupe de parerea lumii! Stie ce vrea, face ce vrea si se simte bine facad asta. Sa nu schimbi nimic!”.

Asta m-a facut sa-mi amintesc de reactia tuturor cand le-am vorbit despre intentia mea de a lansa un blog destinat exclusiv femeii mature. De la intrebari de genul: “Dar de ce sa faci asa ceva?!… ‘‘ pana la nedumerirea simpatica a celui ce se ocupa de background-ul tehnic (un tanar de vreo 25 de ani) care m-a intrebat daca segmentul asta de public este activ in mediul on-line si daca e interesat de asa ceva. Pana intr-o seara cand, dupa o postare, i-am scris sa se uite sa vada ce impact avem. Inainte sa intre pe pagina ma intreaba: “Ai trecut de 100?”.

Postarea aceea a avut mai mult de 35.000 de afisari si cateva mii de distribuiri.

Sunt mandra de voi. Si, in acelasi timp, va sunt recunoscatoare. Fiindca sunteti pline de viata, fiindca sunteti prezente si fara frica.

Fiindca sunteti cele care conteaza: sunteti primii zece. Zece mii. 🙂

 

Gina Butiuc

sursa foto: aici

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Comments

 1. maria loredana :

  Felicitari!! La mai multi!!

 2. Madalina Ionescu :

  Plus40 nu e special ci e doar SENZATIONAL! Da, doamnelor, peste 40 de ani suntem senzationale!
  Felicitari, Gina! Mi-ar place sa iti fiu de ajutor pentru acest blog minunat! Doar spune-mi! peste 20 de ani in media, comunicare, marketing. poate te ajuta!

 3. Claudia Monalisa :

  Îmi place foarte mult și din acest motiv probabil ca o sa aștept tot timpul noi articole. Mulțumesc!

  • Claudia, ma bucura interesul tău. Te poți abona la newsletter ca sa nu pierzi nici un articol nou. Multumesc pt gândul bun!

Lasa un comentariu:

*