7 trucuri care te fac sa pari mai inalta si mai slaba

7 trucuri care te fac sa pari mai inalta si mai slaba

Standardele de frumusete ale ultimelor decenii au impus ca etalon femeia inalta si supla. Trecand dincolo de dispute si pareri contradictorii, acest standard a determinat femeile de pretudindeni sa-si doreasca sa se apropie, din punct de vedere estetic, cat mai mult de acest ideal. Ideea de baza este insa aceea de a adapta vestimentatia la conformatia ta fizica si stilul personal astfel incat sa fii in armonie asa cum esti. Vestea buna e ca prin vestimentatie putem corecta acele particularitati fizice de care suntem mai putin multumite.

Iata 7 trucuri care te fac sa pari mai inalta si mai slaba:

1. Evita pantalonii si fustele cu talie joasa; de asemenea, nu purta rochii cu talia cazuta, in stilul anilor 20-30. Orice croi care sectioneaza silueta pe orizontala va crea vizual efectul de “mai mic” si “mai lat”.

2. Ridica talia rochiei, indiferent de croi, cu 1-2 cm. Acest artificiu va crea impresia de picioare mai lungi si, in ansamblu, de silueta alungita.

3. Alege tesaturi fluide care urmaresc linia corpului. Tesaturile rigide contureaza strict corpul si au tendinta de a mari volumele.

4. Evita tesaturile lucioase. Prin efectul de reflexie a luminii acestea maresc volumele.

5. Alege taieturi pe verticala. Efectul vizual este fantastic. Simpla impartire a siluetei prin cusaturi sau insertii pe verticala creeaza automat iluzia optica de alungire.

6. Alege imprimeruri serpuite pe verticala pentru un efect optic similar cu cel de la punctul 5.

7. Asimetriile sunt intotdeauna generatoare de efect de alungire. Taieturile asimetrice obliga privirea sa urmeze un traiect ascendent-descendent trecand in plan secundar detaliile pe orizontala.

 

Gina Butiuc

sursa foto: aici

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Comments

  1. In general trucurile ajuta destul de mult.. poti sa mai ascunzi ceva pe ici-colo si sa te simti mai bine in pielea ta!

Lasa un comentariu:

*