Eleganta de a fi

Eleganta de a fi

In urma cu 4 ani, atunci cand am lansat acest blog, aveam in suflet si in minte un singur lucru: sa impartasesc ceea ce simt, ceea ce am trait, celor ce s-ar recunoaste in ceea ce scriu. Intalneam deseori femei care, dincolo de statutul, pozitia, jobul sau alte situatii particulare, erau oarecum “unite” prin aceleasi trasaturi: o forta discreta, un tip de perseverenta demna, acea intelepciune cevine din lectii asumate si din eleganta de a fi. Si poate, un fel de solitudine. In timp, in jurul blogului s-a cristalizat o frumoasa comunitate, definita prin atitudine pozitiva, comunicare constructiva si un mod elegant de a privi viata. De fapt, acestea sunt trasaturile ce ne unesc, desi fiecare suntem diferite si unice in cel mai frumos mod.

Modul in care ati primit articolele mele mi-a dat deseori incredere, alteori mi-a desenat zambete pe chip, uneori mi-a umplut sufletul de duiosie sau mesajele voastre mi-au adus lacrimi de recunostinta in ochi. Oricum ar fi, faptul ca sunteti “acolo”, dincolo de ecranul pe care cititi, faptul ca va simt emotia, imi da sentimentul ca ati avut nevoie sa va regasiti si ca randurile acestea au stabilit conexiuni subtile. Si va multumesc pentru asta.

Mi-am spus ca, la timpul potrivit, ne vom cunoaste si dincolo de aceste randuri. Iar acel timp as spune ca a venit. Pe 7 martie, incepand cu ora 19.00, va dau intalnire la Bucuresti, la Impact Hub (Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, cladirea 2, etaj 1). Am lucrat cu multa emotie pentru a organiza acest eveniment si imi doresc, ca in ajun de Ziua Femeii, sa ne intalnim la un pahar cu vin, sa impartasim idei, ganduri, emotii, experiente de viata si sa ne bucuram de prieteni noi. Treptat, va voi dezvalui si invitatii acestui eveniment, insa va asigur ca vor fi dintre persoanele publice feminine din Romania pe care le admirati pentru eleganta si forta cu care si-au asumat destinul, asa cum mi-ati spus atunci cand v-am consultat in legatura cu asta, dar si un invitat-surpriza pe care sunt sigura ca il veti indragi.

Trebuie sa va spun ca astept cu nerabdare sa va intalnesc. Pana atunci, pe masura ce va voi dezvalui detaliile evenimentului, puteti sa-mi transmiteti parerile voastre. Evenimentul il gasiti aici iar de aici puteti achizitiona biletele pentru acces.

Sa ne vedem cu bine!

 

Gina Butiuc

 

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi articole

Comments

  1. Uneori se intampla si minuni!

  2. Toate femeile sunt minunate prin felul lor de a fi !

Lasa un comentariu:

*